Cookie felhívás

Közlemények

Ünnepi Hulladékszálítási Rend

2021. december 5. 7:28


Ünnepi hulladékszállítási rend Muronyban

 

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tisztelettel tájékoztatja Önöket, hogy Muronyban a karácsonyi ünnepekre való tekintettel a hulladékszállítás időpontja, az alábbi rend szerint változik:

  • December 23-án, csütörtökön lesz a kommunális (vegyes) hulladékgyűjtés, december 24. péntek helyett.
  • december 31-én, naptárnak megfelelően, pénteken szállítják el a kommunális (vegyes) és a szelektív hulladékot a cég munkatársai.

 

Kérjük, hogy a kukákat, minden esetben reggel 6 óráig szíveskedjen megfelelő állapotban az ingatlan elé vagy a gyűjtőpontra kihelyezni!

 

A közszolgáltatással kapcsolatos részletes információkról, ügyintézésről a www.dareh.hu oldalon tájékozódhat.

 

Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

 

 

                                      DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.

 

Tisztelt Muronyi Ingatlanhasználó!

 

Békés megyében az ingatlanhasználók által kötelezően igénybeveendő hulladékgazdálkodási közszolgáltatást a DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. látja el.

 

A közszolgáltatásban biztosított házhoz menő hulladékgyűjtés és szállítás 2022 évben tervezett rendjét, naptári formában a 2021. III. negyedéves hulladékgazdálkodási számla mellékleteként megküldjük. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a tervezettől eltérünk, előzetesen értesítjük a Tisztelt Ingatlanhasználókat a www.dareh.hu honlapunkon.

 

A naptár szín-jelöléseinek magyarázata:

 

Kommunális hulladék

K

 

Zöldhulladék hulladék

Z

 

Szelektív hulladék

SZ

 

Lom hulladék

L


A négyzetekben található jelölések, a körzetszámra utalnak. Az egyes települések körzetbeosztásáról (utcalisták) szóló részletes információk a www.dareh.hu oldalon az „Ürítési naptár” hulladék gyűjtése-és szállítása aloldalain találhatóak meg. Kérjük, hulladék fajtánként tekintsék át a körzetek beosztását, mivel azok eltérhetnek. A zöldhulladék gyűjtésére gyűjtőpontokat jelöltünk ki (a házhoz menü gyűjtés mellett), amelyekről részletes információk találhatóak a www.dareh.hu „Ürítési naptár” hulladék gyűjtése-és szállítása aloldalon.

 

Kérjük, hogy a kukákat rendeltetésszerűen szíveskedjen használni!

 

– Szelektív hulladék: kiöblített/szennyeződésmentes: PET palack, műanyag flakon (pl. mosószeres, öblítős, stb.), műanyag zacskó, műanyag fólia, fém konzervdoboz, üdítős doboz (pl. tetrapack), üres fémflakon, kartondoboz, újságpapír, irodai papírhulladék.

– Zöldhulladék: lakossági, nem mezőgazdasági tevékenységből származó zöldhulladék (pl. falevél, fű, gally) szállítási naponként legfeljebb kb. 240 liter/ingatlan.

– Kommunális hulladék: minden háztartásban képződő egyéb hulladék, kivéve: gumiabroncs, veszélyes hulladék, elektronikai hulladék.

– Lom hulladék: a háztartásban feleslegessé vált nagydarabos hulladék.

 

Kérjük, hogy a kukát, minden esetben reggel 6:00 óráig szíveskedjen megfelelő állapotban az ingatlan elé, vagy gyűjtőpontra kihelyezni.

 

A természetes személy ingatlanhasználó (lakosság) ügyfélszolgálaton benyújtott kérelmére, ingyenesen biztosítunk szelektív kukát és komposztáló edényeket, ill. díj ellenében zsákokat a kommunális többlet hulladékhoz. Védje a környezetet Ön is! Szelektáljon! Komposztáljon!

 

Tájékoztatjuk, hogy a muronyi lakosságnak lehetőségében áll igénybe venni a közszolgáltatásban üzemeltetett Vésztői hulladékgyűjtő udvart.

 

Hulladékgyűjtő udvar címe:         5530 Vésztő, Külterület 0467/36 hrsz.

                                                      (Az Okányi utca végén, a Vásártér utcában a régi szeméttelep mellett)