Cookie felhívás

Közlemények

NAK Piactér

2020. április 15. 8:04


 

Tisztelt Tagunk!

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében tett korlátozások, így például a piacok bezárása, illetve a HORECA szektor kiesése miatt sok kistermelő, élelmiszer-előállító piacvesztéssel szembesül. A NAK elkötelezett tagjai segítése mellett, így a piaci kereslet és kínálat összekapcsolásával, egy vállalkozói (B2B – Buisness to Buisness) platform elindításával kíván segíteni az értékesítési nehézségek leküzdésében.

A Piactér nevet viselő fejlesztés célja egy termékkörre, mennyiségre, földrajzi területre történő keresési funkcióval rendelkező online felület kialakítása a NAK weboldalán, amely lehetővé teszi az élelmiszertermelők/előállítók illetve a kereskedők/felvásárlók közötti közvetlen kapcsolatfelvételt.

Mivel itt vállalkozások közötti üzleti kapcsolat kialakítása a cél, ezért elsősorban olyan élelmiszertermelők/előállítók jelentkezését várjuk, akik kereskedelmi mennyiségű termékkel rendelkeznek.

Az online felület indulása április második felében várható, erről külön tájékoztatást fogunk küldeni.

Fontosnak tartjuk, hogy a fejlesztés megvalósulásáig egy „elő-Piactér” formájában minél több élelmiszer-előállító értesüljön erről a lehetőségről, és addig is segítsük az árufelesleggel küzdők problémáit. 

Amennyiben Ön szeretne a programban részt venni, úgy kérjük, hogy a csatolt dokumentumok közül:

  1. Olvassa el az adatkezelési tájékoztatót;
  2. Töltse ki és nyomtassa ki, majd írja alá a jelentkezési lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot;
  3. Töltse ki az Excel táblázatot;
  4. Az aláírt jelentkezési lapot és hozzájáruló nyilatkozatot, valamint a kitöltött Excel táblázatot 2020. április 14. (kedd) 14:00-ig küldje el a piacter@nak.hu e-mail címre.

Az Ön által megadott adatokat a NAK feltölti az online rendszerbe, illetve továbbítja a kereskedők felé. Ezt követően a kereskedők veszik fel Önnel a kapcsolatot, amennyiben az Ön által kínált termék iránt érdeklődnek.

Az online felület indulását követően a programmal kapcsolatos további teendőiről Önt a táblázatban megadott e-mail címen fogjuk értesíteni.

Előállítói adatlap

Előállítói adatlap