Cookie felhívás

Közlemények

Méhészetek projektleírás

2014. március 28. 13:51


Projektgazda: Heti Kelet Kulturális Alapítvány (Békés)

Figyelem méhészek, méhészetek!

 

Tanyai termékfeltárást szeretnénk végezni, felmérni, hogy hol vannak működő méhészetek, és milyen termékeket állítanak elő nagyságától függetlenül, valamint, hogy hol akarják – ha segítséggel is – elkezdeni a méhészkedést. A termékfeltárást a települések segítségével, a tanyagondnokok, falugazdászok, valamint elektronikus, nyomtatott levél útján és személyesen akarjuk elvégezni, kérdőíves gazdaudvar szemlék segítségével. Az adatokat adatbázisban rögzítjük és rendezzük. Valamint ismertető füzetet is létrehoznánk a méhészetről, ami a méhészet tevékenységeinek rövid összefoglalása mellett tájékoztatna a méhész tanfolyamok helyeiről, méhész egyesületek elérhetőségeiről és honlapjairól.

 

Ahhoz, hogy a tanyai, vidéki méz termékek, méztermelők eljussanak az ezek iránt érdeklődőkhöz, a termelők, gazdák adatai (a pályázati projekt keretében ingyenesen), be kell, kerüljenek a honlap adatbázisába.

 

Mi szükséges ehhez:

 

  1. lépés: A tanyai, vidéki termelők, gazdák alapadatainak felvétele. Kérjük az érdeklődőket, töltsék ki és küldjék be az adatlapot.
  2. lépés: A bemutatkozások és termékismertetők elkészítése, beküldése.
  3. lépés: A tanúsítvány megszerzésének alapja a minőségbiztosítási előírások elfogadása, a termelés dokumentálása.

 

Várjuk kérdéseiket, jelentkezésüket a programra.

Dokumentáció>>

Adatlap Letöltés>>

 

Postacímünk: Tanyai termékek – 5601 Békéscsaba, pf.: 216.

E-mail: tanya@intuicio.hu; Telefon: +36209422587