Cookie felhívás

Közlemények

Biztonságosabbá válnak a falugazdász-irodák!

2020. április 3. 13:34


Tisztelt Tagunk!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is kiemelten készül a hamarosan kezdődő egységeskérelem-beadási időszakra, ezért falugazdász-irodáit még biztonságosabbá alakítja.

  Virológus szakértővel egyeztetve meghatároztuk a szükséges védekező intézkedéseket. Ez alapján jelentős mennyiségű védőfelszerelést biztosítunk a falugazdász-irodákban dolgozó munkatársaknak, és plexifalakkal látjuk el a pultokat, hogy növeljük a biztonságot. Emellett tagjaink számára is biztosítunk kézfertőtlenítőt, szájmaszkot és egyszer használatos tollat a személyes ügyintézéshez. Ezek az előkészületek jelenleg is zajlanak.

Amíg az előkészületek és beszerzések tartanak, a megelőzés érdekében falugazdászaink otthonról, telefonon és e-mailen keresztül segítik tagjainkat, így az ügyintézést a biztonsági előkészületek ideje alatt sem szüneteltetjük.

Ne felejtsék!

·     Idén az egységes kérelmek szankciómentes benyújtása április 6. és május 15. közé esik.

·     Az egységeskérelem-beadásban érintett tagjainkat falugazdászaink telefonon keresni fogják.

·     Idén egy jelentős ügyfélkör számára lehetővé tesszük, hogy falugazdászaink által, telefonon keresztüli segítségnyújtással, személyes kontaktus nélkül, vagy rövidebb személyes ügyintézéssel is beadható legyen a kérelem.

·     Személyes ügyintézésre a biztonsági előkészületeket követően, kizárólag telefonos vagy e-mailen történő előzetes időpontfoglalással van lehetőség.

·     Kérjük tagjainkat, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzenek, hogy ne kelljen az irodán kívül várakozniuk, ugyanis a megelőzés érdekében az irodákba csak az ügyintézés idejére engedhetjük be ügyfeleinket.

Falugazdászaink mindent elkövetnek azért, hogy továbbra is zökkenőmentessé tegyék az ügyintézést és maximális támogatást nyújtsanak tagjainknak.
Az egységes kérelem beadásával kapcsolatban folyamatosan tájékoztatjuk tagjainkat a www.nak.hu/ek2020 oldalon.
Mindemellett a kamara központi ügyfélszolgálatánál is érdeklődhetnek az ingyenesen hívható 06-80/900-365 számon vagy az ugyfelszolgalat@nak.hu címen.

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara