Cookie felhívás

Vendégkönyv

Fontos Információ: Kizárólag  névvel és  e-mail címmel ellátott hozzászólásokat
áll módunkban közölni.

Hozzászólások csak Moderálás után válnak láthatóvá”
Megértésüket Köszönjük.

-
(10)
(10) Markot Gergely
2016. 01. 08. 23:13
email

Üdvözletem!
Tisztelet teljes segítséget szeretnék kérni egy Muronyi lakost keresek sajnos évekkel ezelőtt megváltozott a telefon száma és az email elérhetősége sem biztos hogy a régi közös hobbinak hódolunk és szeretném vele fölvenni a kapcsolatot!(9) mama
2015. 06. 06. 18:13

Tetszik az oldal.Mama

(8) Bukva Vilmosné
2015. 03. 17. 09:52
email

Tisztelt Polgármester Úr, Alpolgármester Asszony!
Tisztelt Képviselőtestület! Tisztelt Muronyiak!

Ezúton köszönöm meg Önöknek, mindenkinek szívből jövő, kedves és tiszteletteljes búcsúztatójukat, mellyel nyugdíjba vonulásom alkalmából leptek meg.
Feledhetetlen emlék lesz ez számomra. 37 évet töltöttem a Muronyi iskolában, sok-sok gyermeket tanítottam, számtalan emlék köt Muronyhoz.
23 évesen érkeztem a faluba, 60 évesen távozom. Itt nőtt fel gyermekem, itt találtam barátokra, kedves ismerősökre.
Ezzel az idézettel köszönöm meg MURONYNAK, hogy itt élhettem, hogy itthon lehettem.

"Még néhány perc,
És új útra kelsz,
Pár perc,
Ne félj, ezt nem veszíted el,
De sajnos, most már menni kell." /Bereczki Zoltán /

Köszönöm: Bukva Vilmosné(7) Fekete Ferenc Zoltán
2014. 02. 18. 17:14
url  email

Tisztelt Szécsényi Úr!

Kellemes érzés a mai világban mikor az emberek nem csak a hibát, hanem az együttműködő segítőkészséget is képesek elismerni, és annak hangot adni.

Sorait a Muronyi Képviselő-testület, és a magam nevében is szeretném megköszönni. Bízom abban, hogy a községünkben tapasztalt emberi empátiát, és jó hírünket

továbbítja az Ön lakókörnyezetében.Murony, 2014. február 18.Köszönettel

Fekete Ferenc Zoltán
Polgármester

(6) Szécsényi Mihály
2014. 01. 26. 22:18
email

Tisztelt Polgármester Úr!
Ezúton szeretném megköszönni, hogy vendégül látott bennünket, és otthont adott az Agrolux Fórumtalákozójánaknak a művelődési házban. Nagyon jól éreztük magunkat ebben az otthonos, tágas, tiszta épületben. Külön köszönet Horváth Sanyinak, és barátainak! Kellemes volt megtapasztalni, hogy a konyhán milyen lelkesen készültek a fogadásunkra, kávéval vártak, sütöttek-főztek. Ritkán találkozik az ember ilyen kedves, önzetlen csapattal, akik hétvégén a saját szabadidejükből áldoznak arra, hogy a számukra ismeretlen emberek jól érezzék magukat. Mindez egy olyan világban történik, ahol az emberek úgy mennek el egymás mellett hogy rá sem vetik a másikra a tekintetüket, urambocsá' köszönjenek egymásnak!
Ezzel szemben, a muronyi nevezhető az igazi vendégszeretetnek, ami manapság már alig-alig érezhető. Úgy látszik Muronyban valami másképpen működik. Ebben a kis faluban még nem veszett ki az emberekből a jó érzés, az odafigyelés a másikra. A vendéglátóink nem azért voltak kedvesek velünk mert érdekük fűződik hozzá, hanem azért mert Ők igazi nagybetűs EMBEREK!

Köszönettel: Szécsényi Mihály fórumtag TURA

(5) Kalla Timea
2012. 09. 15. 17:38
url  email

Nagyon klassz lett a weboldal, gratulálok! ;)

(4) Bősze Kornélia
2012. 04. 05. 22:46
url  email

Tisztelt Illetékes!

Általános iskolák elérhetőségeit keresgélem a neten. (Kár, hogy az Önök iskolájának nincs e-mail címe...) Viszont, amit szóvá szerettem volna tenni: nagyon tetszik Murony honlapja. Könnyen áttekinthető, hamar kiigazodtam rajta, látványos, de nem túldíszített. Gratulálok!

Bősze Kornélia
(gyógypedagógiai tanár
kapcsolati referens
Felismerés Alapítvány)

(3) Fekete Ferenc Zoltán
2010. 11. 08. 15:46
url  email

Tisztelt Aleksza úr! Örömmel vettem, hogy megtisztelte a községünk lakosságát azzal, hogy megosztotta velünk gondolatait. Sajnálattal vettem azonban, hogy ezek a szavak éppen az Ön gondolatai, hiszen köztudomású, hogy több éven keresztül aktív résztvevője volt a testületi munkának, mint a pénzügyi bizottság elnöke. Idézete helytálló. Hitel mentesen működik Murony. Számomra egyértelmű, hogy működni csak kizárólag működési kiadások igénybevételével lehet. Intézményeink fenntartására, kötelező illetve vállalt feladataink ellátására (működésére) nem vettünk igénybe hitelt. Mindemellett felhalmozásra - közvagyonunk gyarapítására- is sor került. Nyilván pályázati pénzek, és hitel igénybevételével. Folytatni kell az útrekonstrukciót. Jelenleg is ez az álláspontom. a levél folytatása itt olvasható: link>>(2) Aleksza Mihály
2010. 11. 01. 21:41
email

Tisztelt Polgármester Úr!

Elolvastam a ciklusprogramját és az alábbi észrevételeim vannak:
"75 önkormányzatból a megyében hitel mentesen működik Murony"
Az előző mondat nem fedi a valóságot azaz nem igaz. 2010. szeptember 30.-án 7.88o eFt. hiteltartozása volt Murony község önkormányzatának. A hitelt a Művelődési ház illetve az úthálozat felújításához vettük fel. Szeretném ha a 4. ciklusát töltő polgármester a lakosságot nem vezetné félre.

Tisztel Polgármester Úr!

"folytatni kell az útrekonstrukciót" olvasom a ciklusprogramjában. Kérdezem akkor, hogy a 2010. augusztusi testületi ülésen miért szavazott a tiszteletdíj felvétele mellett?
Akinek fontos volt a faluja, az felajánlotta a tiszteletdíját, amiből megvalósult a Békési utca felújítása.
Hogyha akkor nem szavazza meg a tiszteletdíj felvételét, akkor még egy utca felújítása megvalósulhatott volna.
Szavazatával megvette a barátait, akik újra a polgármesteri székbe juttatták. Akkor nem volt fontos a település fejlődése?

Egy negyedik ciklusban lévő polgármestertől elvárható lenne, hogy csak valós nyilatkozatokat tegyen.

Mivel csak valós dolgokat írtam le és próbáltam mindezt kulturáltan megtenni ezért elvárom a moderátortól, hogy a megjelenítést ne gátolja meg!.
Tisztelettel: Aleksza Mihály

(1) Máthé István
2010. 10. 14. 20:06
email

Kedves Polgármester Úr!

Gratulálok újra választásodhoz. Külön gratulálok Zoltán megválasztásához.
Ilyet még nem hallottam. Húsz év távlatából sok sikert kívánok a kisközségetek további fejlődéséhez. Sürün szerepeltek a megyei hírlap hasábjain,mindet olvastam. Szuper a honlapotok.

Üdvözlettel: Máthé István, Gyuláról.


 Név *
 E-mail
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezoõ

Robotellenõr
Kérjük, írd be az itt látható betű-szám sort
1 + 6=