Cookie felhívás

Közlemények

Biztonsági előírások a személyes ügyintézés során

2020. április 16. 8:47


 

 
Biztonsági előírások a személyes ügyintézés során

Tisztelt Tagunk!

Április 6-án elindult az egységes kérelmek beadása. Az első, rövid hét a tervek szerint alakult, már közel 20 ezer kérelmet adtak be falugazdászaink segítségével, akik továbbra is folyamatosan hívják tagjainkat. A mostani járványügyi helyzet azonban nehezebb körülményeket teremt mind tagjaink, mind munkatársaink számára, és egy feszesebb, ütemezettebb munkamenetet tesz szükségessé.

Az elmúlt hetekben felkészítettük falugazdász-irodáinkat arra, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk fogadni tagjainkat. Munkatársainkat megfelelő védőfelszereléssel láttuk el, emellett az ügyintézésre érkezők részére is biztosítunk szájmaszkot, kézfertőtlenítőt és egyszer használatos tollakat.

A legtöbb egységes kérelem beadásában idén személyes találkozó nélkül is segíteni tudnak falugazdászaink. Azonban, ha szükség van rá, akkor előre egyeztetett időpontban fel tudja keresni falugazdászunkat. A személyes találkozó során kérjük az Ön és munkatársunk biztonsága érdekében kövesse az alábbi biztonsági előírásokat!

Falugazdászaink mindent elkövetnek azért, hogy továbbra is zökkenőmentessé tegyék az ügyintézést és maximális támogatást nyújtsanak tagjainknak.

Az egységes kérelem beadásával kapcsolatban folyamatosan tájékoztatjuk tagjainkat a www.nak.hu/ek2020 oldalon.

Mindemellett a kamara központi ügyfélszolgálatánál is érdeklődhetnek az ingyenesen hívható 06-80/900-365 számon vagy az ugyfelszolgalat@nak.hu címen.

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara