Cookie felhívás

Közlemények

Tájékoztató a falugazdász-irodák megváltozott tartózkodási szabályairól!

2020. március 18. 9:39


Tisztelt Tagunk!
Az elmúlt időszakban a magyar kormány több, a személyek érintkezését korlátozó intézkedést rendelt el a koronavírus-járvány miatt. Ennek nyomán a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara március 16-tól a személyes ügyfélfogadásban új ügyfélfogadási rendet vezetett be, és ezt mától további változtatásokkal egészítette ki, hogy tagjai és munkavállalói egészségét megóvja, valamint a kialakult helyzetben is ki tudja szolgálni tagjai igényeit.
Azért, hogy minimálisra csökkentsük a nagyobb létszámú csoportok kialakulásának lehetőségét a falugazdász-irodákban, kérjük tagjainkat, hogy először elektronikus úton, e-mailben, vagy telefonon keresztül keressék az illetékes falugazdászokat. Ekkor a falugazdászok mérlegelik, hogy a továbbiakban szükséges-e személyes ügyintézés vagy az egyéb úton rendezhető-e.
Amennyiben elkerülhetetlen a személyes ügyintézés, erre kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha előtte e-mailen vagy telefonon, előre időpontot egyeztetett a falugazdászával! (Központi elérhetőségek: ugyfelszolgalat@nak.hu; Az ügyfélszolgálat ingyenesen hívható száma: +36 80 900 365; A nyitva tartó irodák napi listája itt érhető el.)
Kérjük tagjainkat, hogy amennyiben személyes ügyintézésre érkeznek, az alábbi szabályokat tartsák be:• Csak egészséges ügyfelek léphetnek a helyiségbe!• Az irodában egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat ahány falugazdász ügyfélfogadást tart!• Amennyiben kísérővel érkezett, kérjük, a kísérő az irodán kívül várakozzon!• A helyiség ajtaját csukják be érkezéskor és távozáskor!• A várakozó ügyfeleket megkérjük, az irodán kívül tartózkodjanak!
Köszönjük megértésüket és türelmüket!
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara