Cookie felhívás

Közlemények

Online kérdőíves felmérés a koronavírus-járvány első agrárgazdasági hatásairól

2020. március 17. 9:50


Tisztelt Tagunk!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai körében online felmérést indítunk el, amelynek célja, hogy minél pontosabb képet kapjunk a koronavírus-járvány okozta helyzet mezőgazdaságra és élelmiszeriparra gyakorolt hatásairól. Szakértőink készítettek egy elsődleges elemzést a várható hatásokról, amit tisztelettel ajánlunk figyelmébe: https://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/koronavirus/101446-a-koronavirus-varhato-hatasai-az-agrargazdasagra

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mostani hetek, hónapok nehezek mindenki számára, és dolgozunk azon a kormányzattal és szakmai szervezetekkel együttműködve, hogy az agrár- és élelmiszeripar számára megfelelő megoldások szülessenek a kialakult helyzet jelenlegi és jövőbeni negatív hatásainak kezelésére.

Ebben a kritikus helyzetben is számítunk tagjaink véleményére, problémáik és felvetéseik, javaslataik megosztására! Az online kérdőív kitöltésével segítségünkre lehet abban, hogy az egyeztetések során a gazdálkodók és az élelmiszeripari szereplők, tagságunk minél pontosabb álláspontját tudjuk képviselni.

Az online kérdőív itt érhető el: kérdőív

Köszönjük segítő együttműködését!

Győrffy Balázs, elnök
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara