Cookie felhívás

Közlemények

Polgármesteri köszöntő

2018. december 17. 10:24


Kedves Muronyi Lakosok!

 

Az év vége közeledtével a mai rohanó világban megállunk egy pillanatra és békésen elidőzünk szeretteink körében, hiszen a karácsony a szeretet ünnepe. Próbáljuk félretenni ebben az időszakban a nyugtalanságot, a mindennapi rohanást. Karácsony beköszöntével így jobban tudunk figyelni egymásra.

Kívánom, hogy településünk lakóinak az ünnepek a szeretet és összetartozás jegyében teljenek, hiszen ezek a valódi értékek.  Jusson idő a karácsonyi időszakban átélni az ünnep varázsát. Harmóniával, békességgel, szeretettel töltsük meg szívünket-lelkünket, majd feltöltődve, újult erővel vághatunk neki a következő évnek.

 

Decemberben számot vetünk az elmúlt év eseményeiről. Engedjék meg, hogy ennek tükrében megköszönjem mindenkinek, aki a település fejlődése érdekében tevékenykedett; szeretném megköszönni a civil szervezetek, vállalkozások és lakosok aktív részvételét, támogatását mellyel Murony előrehaladását kívánták segíteni, az önkormányzat és intézményeinek, valamint a hivatal dolgozóinak a lelkiismeretes munkájukat.

 

Kívánok mindenkinek Pálfalvi Nándor versével szeretetteljes, áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt:

 

 

Karácsony ünnepén

az a kívánságom

Legyen boldog mindenki

ezen a világon.

Itt is, ott is mindenütt

legyen olyan béke,

mint amilyen bent lakik

az emberek szívébe.

 

 

 

Murony Község Önkormányzatának képviselő-testülete nevében:

 

Fekete Ferenc

Polgármester