Cookie felhívás

Közlemények

5. Megye Futás

2018. március 22. 17:10


  1. Megye Futás

 

 

2018 április 16-án 9 órakor  a hagyományhoz híven Békéscsaba Fő teréről indul útjára az 5. Megye Futás.

Az esemény célja az egészséges életmód a mozgás népszerűsítése. A futás Békés megyén belül 60 települést érint 13 napon keresztül 634 kilométert megtéve.

 

A teljes útvonal itt található: https://goo.gl/h518rV

A futáshoz bárhol, bárki csatlakozhat, rövidebb, hosszabb távon, településeken belül illetve a települések között, futva, görkorizva vagy kerékpárral. A részvételre regisztrálni is lehet az alábbi linken:

 

https://goo.gl/forms/flQB6Yyc5PeVsrEA3

 

A regisztrált résztvevők, kapnak egy emléklapot a részvételükről. Ha valaki több szakaszon szeretne csatlakozni egy napon belül, akkor annyiszor kell regisztrálnia, ahány szakaszon csatlakozni szeretne.

Az érintett településeken lesznek fogadóhelyek, ezeket igyekszünk megosztani időben.

A futás eseményei, történései követhetőek lesznek ezen a linken:

 

https://goo.gl/BV3Zob

 

Legyen ez a 13 nap egy olyan időszak, ami más egy kicsit mint az év többi része, legyünk sokan, fiatalok, idősek, amatőrök, profik, mutassuk meg, hogy milyen sokan vagyunk.

Ez ösztönzőleg hat másokra, olyanokra akik még csak gondolkodnak azon, hogy jó lenne mozogni, sportolni. A jó példa a minta fontos, ez biztos hogy működik.

 

A futás főszervezői a békéscsabai Futónagykövetek, társszervező a “Nyitott Szemmel” Közhasznú Egyesület. Ezenkívül a települések vezetői, a szervezéssel megbízott személyek fontos szerepet kapnak abban, hogy helyileg megszervezzék a fogadást, beszervezzék a futókat akik csatlakozni szeretnének.

Ebben nagy segítséget kaptunk a korábbi években és erre most is számítunk.

Köszönet érte.

 

A futás 2018 április 16-án 9 órakor indul Békéscsaba Fő teréről Szabadkígyós irányába és ide ér vissza 28-án 12:10 órakor Doboz irányából.

Az indulásra és az érkezésre szeretettel várunk minden érdeklődőt, nem csak futókat!

 

Tisztelettel: Tóth László Fnk.